2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Igrači


Kako mogu poboljšati kondiciju igrača?
Najbolji način da poboljšate kondiciju vaših igrača je da ih odmorite, a to možete učiniti primjenom izmjenjivanja momčadi

Mogu li trenirati svoje igrače?
Unutar Soccer Managera nema training.

Kako da povećam rejting svojih igrača?
Igrač će povećati ili smanjiti svoj rejting ovisno o njegovoj formi i njegovoj sposobnosti u stvarnome životu i na to ne utječe kako on igra za vas u Soccer Manager.

Kako mogu povećati moral svojim igračima?
Moral igrača se može povećati zbog nekih sljedećih razloga - igrač konstantno igra, igra na svojoj točnoj poziciji, njegov klub igra dobro, igrač je zadovoljan svojom igrom ili ako je igraču ponuđen novi ugovor.

Zašto je moj igrač zabrinut?
Igrač može razviti zabrinutost iz nekoliko razloga, uključujući i to što je posuđen nekome, trenutačne plaće, zbog nedostatka pruženih prilika u klubu i zbog nedostatka odigranih utakmica.

Koliko ima razina zabrinutosti igrača?
Ima pet razina zabrinutosti koje igrač može postići.

Kako da se riješim zabrinutosti kod svojih igrača?
To ovisi o vrsti zabrinutosti igrača i prepručamo da pročitate članak o zabrinutosti igrača u vezi svih detalja kako ta opcija funkcionira.

odrzavati da moj igrac igra ,ali zasto njegova zabrinutost nije smanjena?
ako je igrac odigrao 2 od 15 utakmice naprimjer , sto je manje od 65-75%,onda ce on razviti nivo 1 zabrinutosti .Cak i ako igras sa njim narednih 15 utakmica , on ce i dallje razviti nivo 2 zabrinutosti jer je odigrao samo 17 od 30 utakmica sto je jos uvjek manje od 65-75% nasa preporuka .

Zašto je mome igraču zabranjeno igranje u kupu?
Igrač će dobiti zabranu igranja u kupu ovisno o natjecanju i tipu Igraćeg svijeta u kojem sudjelujete. Ovo osigurava da jake ekipe ne dobiju nefer prednost tako da potpisuju talentirane igrače iz klubova koji su ispali u ranijim rundama, u cilju povećanja šansi za osvajanje trofeja.