2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Prijelazni rok


Prijelazni rok je jedinstvena značajka dostupna samo unutar Prilagođeni Igraći svjetovi. To je vrijeme tijekom sezone u kojem klub može kupovati igrače iz drugih klubova u svoju momčad.

Vlasnik Prilagođeni igraći svijet može birati unutar naprednih pravila da postoje jedan ili dva prijelazna roka tijekom sezone (međutim nije obavezno da moraju odabrati prijelazni rok u njihovom Igraći svijet).

Ako postoji prijelazni rok u Prilagođeni igraći svijet onda će klubovi samo moći kupovati igrače od drugih klubova u svoju momčad između kola u kojima je prijelazni rok određen kao otvoren.

Klub će i dalje moći davati i prihvaćati transfer ponude izvan prijelaznog roka, međutim, ponuda će ostati kao prihvaćena dok se prijelazni rok ne otvori.

Prihvaćena ponuda može propasti prije otvaranja prijelaznog roka ako jedan od klubova koji sudjeluje u transferu promijeni upravu.

Imajte na umu da postoji podešeni prijelazni rok u kolu 1 u svim Igraći Svjetovi. Stoga transfer može biti obavljen van određenog prijelaznog roka u Prilagođeni igraći svijet.

Ako postoji prijelazni rok u Prilagođeni igraći svijet, onda potpuni detalji o tome kada je određeno da je otvoren i koliko prijelaznih rokova ima će biti prikazano u pregledu Igraći svijet.