2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

Soccer Manager vjeduje da je većina odgovora na vaša pitanja pokrivena sa našom pomoći-

Ukoliko ne uspijete pronaći odgovor na vaše pitanje, možete ga objaviti ili potražiti pomoć naših iskusnih Soccer Manager članova unutar našeg Centar odgovora.

Svatko može objaviti ili potražiti pitanje ili odgovor unutar Centar odgovora i svatko će biti u mogućnosti odgovoriti na pitanje.

Svaki odgovor koji je napisan u Centar odgovora može se ocijeniti ili dobrim ili lošim (u obliku ikone palca gore ili palca dole) i možete to koristiti kao vodilju za to koliko je taj odgovor koristan.

Molimo pridržavajte se Uvjeti korištenja kada koristite centar za odgovore.

Izvješće o zlouporabi

Prijavite ovo ako smatrate da sadrži sramotan, napadački ili klevetnički sadržaj.

odgovor

Ja igram na 4-1-2-3 (4-3-3 krila) a ovisno o težini tekme mjenjam ju u 45. ili 60. minuti. ako imam teškog protivnika onda ću staviti na 3-4-1-2 tako da 2 centralna vezna postavim na utrčavanje unazad. a ukoliko je protivnik lakši onda stavim na čisti 4-3-3 i na poluvremenu postavim na forsiranje dodavanja dugim loptama. inače, vodim bayern i imam mnogo opcija za napad pa ih rotiram (gotze, reus, aguero, lewandowski, ozil, douglas costa, muller i morata)
što se obrane tiće klasika mi je lahm, bonucci, hummels i alaba, a imam boatenga i javi martineza za zamjenu. ako baš krene nizbrdo s povredama i kartonima pa mi zafali igrača u obrani, tad vračam busquetsa na mjesto stopera, a imam carvahala i morena da pokrivaju bekove za svaki slučaj.. što se veze tiće tu mi je klasika busquets kao zadnji vezni, ili hummels ili alcantara, vidal je u sredini a ozila, reusa mullera i aguera rotiram kao ofanzivne vezne koji imaju uputu za utrčavanje u napad. tu sam prilično tanak s izmjenama, imam alcantaru, busquetsa, vidala jedino koji su klasični veznjaci.

pitanje od Dino Perković - 6 years ago

vidi pitanje

Izvješće o zlouporabi