2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

Soccer Manager vjeduje da je većina odgovora na vaša pitanja pokrivena sa našom pomoći-

Ukoliko ne uspijete pronaći odgovor na vaše pitanje, možete ga objaviti ili potražiti pomoć naših iskusnih Soccer Manager članova unutar našeg Centar odgovora.

Svatko može objaviti ili potražiti pitanje ili odgovor unutar Centar odgovora i svatko će biti u mogućnosti odgovoriti na pitanje.

Svaki odgovor koji je napisan u Centar odgovora može se ocijeniti ili dobrim ili lošim (u obliku ikone palca gore ili palca dole) i možete to koristiti kao vodilju za to koliko je taj odgovor koristan.

Molimo pridržavajte se Uvjeti korištenja kada koristite centar za odgovore.

Izvješće o zlouporabi

Prijavite ovo ako smatrate da sadrži sramotan, napadački ili klevetnički sadržaj.

odgovor

Ja sam menađer Barcelone i igram 4-3-3 krila sto je vrlo dobra taktika zato jer imas vrlo cvrstu obranu a i vezni red i napad,a posto imas kao sto si rekao jake igrace to ti je najbolje jer ja to stalno igram i tako sam napravio rekord pobjeda koji je trajao od 14.3 pa sve do 30.4.I moja postava ti ovako izgleda
Courtois
Bartra-Pique-Miranda-Montonoya
Schweinsteiger-Busquets-Iniesta
Messi-Ibrahimovic-Van Persie
A u zamjeni u 60 m zamijenim Courtois sa C.bravom
Schweinsteiger sa Xavijem
Isco sa Busqutsom
I to ti je to sa tom postavom ces sve pobjeđivat,a i ja sam sad osvojio Diviziju 1 i imao sam isto bodova kao Liverpool-om i zadnju utakmicu sam igrao protiv Liverpool-a kojju sam pobijedio sa 1-0 a Ibrahimovic je zabio na asistenciju Messi-ja iz slobodnog udarca.i to ti je to ne mogu ti vise nista reci,samo cu ti pozeljeti srecu u narednim utakmicama i samo da pobjeđuješ.

pitanje od Ghost Man - 7 years ago

vidi pitanje

Izvješće o zlouporabi