2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

Soccer Manager vjeduje da je većina odgovora na vaša pitanja pokrivena sa našom pomoći-

Ukoliko ne uspijete pronaći odgovor na vaše pitanje, možete ga objaviti ili potražiti pomoć naših iskusnih Soccer Manager članova unutar našeg Centar odgovora.

Svatko može objaviti ili potražiti pitanje ili odgovor unutar Centar odgovora i svatko će biti u mogućnosti odgovoriti na pitanje.

Svaki odgovor koji je napisan u Centar odgovora može se ocijeniti ili dobrim ili lošim (u obliku ikone palca gore ili palca dole) i možete to koristiti kao vodilju za to koliko je taj odgovor koristan.

Molimo pridržavajte se Uvjeti korištenja kada koristite centar za odgovore.

Izvješće o zlouporabi

Prijavite ovo ako smatrate da sadrži sramotan, napadački ili klevetnički sadržaj.

odgovor

Ja sam igrao 4-4-2 i sad sam prešao na formaciju 3-5-2 ili da budem precizniji 3-1-4-2. Iskreno ako imaš prejake igrače, onda moj ti je savjet ova druga, jer vremenom češ imati bukvalno velik posjed lopte a to bi opet trebalo da prouzrokuje velikim brojem šuteva prema protivničkom golu pa i većim brojem golova u protivničkoj mreži. Jest malo odbrana oslabljena, ali i zato doprinosi velikom broju šansi. Recimo kod mene se zna desiti da imam otprilike od 25- 50 šuteva po utakmici. A evo moje ekipe po pozicijama a neću spominjati rezerve mada bi i oni bili u vrhu: Hart, S.Ramos, Busquets, T.Silva, Schwainsteiger, J.Navas, Y.Toure, R.Van Der Vaart, G.Bale, Higuain, C.Ronaldo. I iskreno manje više mogu reči da sam zadovoljan rezultatima, a kiks se desi svakome.

pitanje od Amar Dokara - 8 years ago

vidi pitanje

Izvješće o zlouporabi