2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Ostavka


Može doći vrijeme kad ste se zasitili trenutnog posla (iz bilo kojih razloga) i želite napustiti trenerski posao u klubu.

Ako je ovo slučaj morat ćete stisnuti Quit Club zajedno s Poč. stranica ispod Igraći svijet ID kluba iz kojeg želite rezignirati od prije unoseću vašu Soccer Manager lozinku za potvrdu vaše odluke

Ukoliko Vam je prikazana poruka "Pogrešno unesena šifra", možda ste unijeli Vašu postojeći šifru pogrešno. Molimo Vas provjerite da li ste svoju postojeću šifru unijeli pravilno (tj. provjerite da li vam je uključen Caps Lock)

Ako još uvijek imate problema s lozinkom možete upotrijebiti Podsjetnik za zaboravljene lozinke da vam e-poštom pošalje vaše detalje za prijavu s lozinkom.

Nakon što ste unijeli svoju lozinku da potvrdite vašu odluku morat ćete odmah po pitanju dati ostavku iz kluba i klupski Predsjednik će onda ponuditi upražnjeno mjesto drugom menadžeru u okviru Igraći svijet (pogledaj Posao Ponude).

Izgubit će te sve prikupljene menadžerske bodove (međutim, oni će i dalje biti prikazani unutar vašega profila pored odgovarajućeg kluba s kojim ste ih skupili) i klubski predsjednik možda vas opet neće zaposliti.

Molimo da imate na umu da od napuštanja kluba u pokušaju da ga se ponovo preuzme nema koristi jer se neće dobiti dodatna novčana sredstva za transfere i moral igrača se neće promjeniti.