2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Ponude posla


Ponekad je lijepo biti nagrađen kao menadžer kluba u nižoj ligi, a jedna takva nagrada je ponuda za posao. Čim se menadžer povuče iz kluba predsjednik kluba će pregledati trenutačne menadžere u Igraći svijet pri pokušaju da pronađe odgovarajuću zamjenu. Međutim, predsjednik će pregledati samo menadžere u klubovima unutar igraćeg svijeta i za koje vjeruju da će vjerojatno postati novi menadžer.

Kad predsjednik kluba napravi popis prikladnih kandidata (koji neće biti prikazan) oni će tada vidjeti koji od tih menađera je vodio klub unutar Igraći svijet duže od pet krugova i tada maknuti s popisa one menađere koji ne zadovoljavaju te kriterije (jedina iznimka za ovo pravilo je unutar Zlatna prvenstva). Predsjednik kluba će tada iskoristiti tu informaciju zajedno sa Menađerskim Bodovima menađera s popisa kako bi odabrao odgovarajućeg kandidata (koji je u biti obično najuspješniji menađer unutar Igraći svijet) za slobodno mjesto u njegovom klubu.

Prikladnom kandidatu će biti ponuđeni posao za upražnjeno radno mjesto u klubu u pitanju je ovaj posao i ponuda će biti prikazana unutar približinih menadžera Klubske Poruke pretinac .Prikladan menadzer ce zatim imati priliku da ili prihvati ili odbije ponudu i on će imati 120 sati od kad je dobio ponudu za posao da donese odluku.

Kada ponuda za posao stigne u pretinac vaših klupskih poruka imate 120 sati od primitka ponude za posao za donošenje odluke, kako bi vam pomogao u vašoj odluci Predsjednik će vas informirati o tome koliko će te moći potrošiti te će prikazati druge važne informacije vezane za klub (poput trenutne momčadi, veličine stadiona, prvenstvene pozicije itd).

Ako prihvatite ponuđeno mjesto automatski i istog trena postajete njihov novi menadžer, a svi zarađeni Manager Points će ostati na vašem računu. Molimo vas da imate na umu da ako prihvatite novi posao, vaš prethodni posao može biti ponuđen drugom menadžeru unutar Igraći svijet u kojem slučaju nećete biti u mogućnosti odmah preuzeti natrag svoj stari klub.

Ako odbijete ponudu za posao primit će te novu poruku u pretinac klupskih poruka koja vas informira o tome kako ste odbili njihovu ponudu. Međutim, ako ne odgovoriti na ponudu za posao unutar traženih 120 sati onda će ponuda biti povučena te će natječaj biti otvoren za sve menadžere na stranici.

Molimo primite na znanje da je odluka da prihvatite ili odbijete ponudu za posao isključivo vaša i ako donesete krivu odluku SMFA ne može ništa učiniti da vam pomogne.

Tijekom vremena kada je klub ostao bez menadžera a njihov predjsdnik nudi posao, klub se smatra da je u prijelaznom razdoblju i njihov predsjednik neće poslovati na tržištu igrača (u razdoblju koje može potrajati do 7 dana) i također će blokirati druge menadžere koji se prijavljuju da preuzmu kontrolu dok se razmatra ponuda za posao. Međutim, kada je menadžer ili prihvatio ili odbio ponudu za posao ili je prijelazno razdoblje završilo, onda će predsjednik kluba dozvoliti poslove na tržištu igrača.

Molimo zapazite da samo menađeri sa reputacijom od 40 i više će primiti ponudu za posao.