2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Zlato Igraći svijet


Elitna Zlatna prvenstva sadrže više državnih prvenstava koja se igraju u isto vrijeme u velikom Igraći svijet. Foramt za ovaj elitni Igraći Svjetovi čini ga jedinstvenim od bilo kojeg drugog.

Ovdje su trenutno 3 različita Igraći svijet predloška:

  • Verzija I - ovaj uzorak sadržava 6 nacionalnih i 6 multinacionalnih/regionalnih prvenstava. Zlatna prvenstva od 1 do 16 su kreirana po ovom uzorku. Primjer Verzije I se može naći ovdje.
  • Verzija II - ovaj uzorak sadržava 15 nacionalnih prvenstava. Zlatna prvenstva od 17 do 146 su kreirana po ovom uzorku. Primjer Verzije II se može naći ovdje.
  • Verzija III - ovaj uzorak sadržava 19 nacionalnih prvenstava. Od 19 nacionalnih liga 14 će biti biti nepromjenjive (što znači da će biti u svakom slijedećem Zlatno prvenstvo a ostalih 5 nacionalnih liga će biti drukčije svaki put (one će se dodavati slučajnim odabirom sa spiska nacionalnih liga). Zlatno prvenstvo 147 je prvi kreirani Igraći svijet koji je napravljen po ovom uzorku. Svi slijedeći Zlatna prvenstva će biti kreirani koristeći ovaj uzorak. Primjer Verzije III se može naći ovdje.

Svaki Zlatno prvenstvoje stvoren u obicno vrjeme i datum

Ako ste još uvijek Profesionalni menadžer i želite sudjelovati u ovom elitnom Igraći Svjetovi ,onda je sada vrijeme da nadogradite Vaš račun preko Nadogradnje.