2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Vođenje reprezentacija


Može li bilo tko postati međunarodni menadžer?Međunarodni menadžer je jedinstvena mogućnost iskljućivo za Zlatni menadžeri. Stoga, ako ste Zlatni menadžer imati ćete mogućnost da postanete međunarodni menadžer.

Kako postati izbornik reprezentacije?Kada uđete u Igraći svijet možete preuzeti kontrolu nad bilo kojom slobodnom reprezentacijom s International List.

Da li nam se nude međunarodni timovi?
Slobodne menadžerske pozicije za svaku državu će se nudi nasumice menadžerima u Igraći svijet koji trenutačno ne vode međunarodni tim.

Kada su igraci odabrani za za svoje reprezentativne zadatke dobivaju pozive
Igrac koji moze biti odabran i pozvan za svoje reprezentativne nastupe ali menadzer moze u svako doba to izmjeniti i koliko hoce

Ima li ikakvih izuzetaka u vezi toga?
Jednom kada je SMFA World Cup započeo menadžer neće moći zamijeniti igrače koji su u timu i oni će morati nastupati s zadnjom odabranom momčadi.

Propuštaju li bilo koju utakmicu kluba?
Neće propustiti niti jednu utakmicu jer su međunarodne utakmice raspoređene između natjecateljskih utakmica kluba.

Što će se dogoditi s kondicijom igrača?
Što se tiče kondicije i međunarodnih utakmica svi igrači su 100% spremni i kondicija se ne smanjuje pri nastupu u utakmici.

Moželi se igač ozlijediti na reprezetativnoj utakmici?
Igrač se ne može ozlijediti dok je na reprezentativnoj obavezi bilo da je natjecateljska ili prijateljska utakmica.

Hoću li biti obaviješten u slučaju pozivanja nekog od mojih igrača u reprezentaciju, bilo za prijateljsku ili natjecateljsku utakmicu?
Igrač može biti izabran i pozvan na reprezentativnu dužnost u bilo kojem trenutku, a izbornik može raditi izmjene i promjene u svojoj momčadi koliko god često to želi, te stoga nećete dobiti poruku koja će vas obavijestiti o pozivu. Međutim, ukoliko igrač odigra reprezentativnu utakmicu, primit će te klupsku poruku koja će vas, osim o tome, obavijestiti i o eventualnim postignutim golovima, isključenjima itd.

Kako menadžer koji ne vodi reprezentaciju može vidjeti u bilo kojem Igraći svijet momčadi reprezentacija ili raspored?
Svi menadžeri u Igraći svijet mogu pogledati momčadi, rasporede itd za međunarodne timove preko međunarodnog izbornika.

Mogu li klupski menadžeri izostaviti igrače s reprezentativne dužnosti?
Ne.

Da li je moguće postati izbornik reprezentacije bez da vodim klub?
Ne.

How do I resign as an international manager? Click on the 'cog' icon in the top right of the screen and select 'Quit Club'. Select the team you wish to quit and click 'Confirm Quit'.