2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Igraći svijet


Kada se kreiraju Zlatna prvenstva?
Nakon kreiranja Zlatno prvenstvo javit ćemo svim menadžerima vrijeme i datum kreiranja putem notifikacije.

Kada se Igraći Svjetovi stvaraju?
Igraći Svjetovi se stvaraju nasumično tijekom dana od članova naše zajednice koji su ih kupili preko Nadogradnje.

Mislim da ima varanja u mom Igraći svijet?
Ako mislite da je menadžer prekršio uvjete i odredbe ili SM-ova pravila ponašanja koja su dio istih, onda molimo da pošaljete upit Soccer Manager-u sa detaljima o menadžeru i mi ćemo to istražiti i poduzeti odgovarajuće mjere.

Zašto se moj Igraći svijet zatvara?
Igraći svijet može biti trajno zatvoren na kraju sezone ako ima jednog menadžera ili manje i vodi ga SMFA. Ako je Igraći svijet pred zatvaranjem tada će vam se prikazati poruka upozorenja na str. Početna.

Zašto mi je SMFA zabranio ulazak u Igraći svijet?
Ako vam je zabranjen ulazak u Igraći svijet to je zbog toga što SMFA ima razloga vjerovati da posjedujete korisnički račun ili ste povezani s korisničkim računom u Igraći svijet.

Zašto predsjednik u okviru Igraći svijet ne želi zaposliti mene?
Predsjednik je inteligentan i svakodnevno će imati na umu koliko si klubova do sada vodio i Igraći svijet,i najvjerovatnije te neće zaposliti ako stalno mjenjaš klubove u okviru ovog Igraći svijet ili ako ih vodiš samo jedan kraći vremenski perion.

Unutar moga Igraći svijet postoji menadžer koji nikada ne odgovara na moje ponude?
Nažalost ne možemo ništa napraviti u vezi toga jer ne možemo natjerati nijednog menadžera da sudjeluje u transferima.

Što se događa na kraju sezone?
Nakon što se posljednja ligaška utakmica odigrala, Igraći svijet ulazi u predsezonu i 16 dana poslije biti će odigrana prva utakmica nove sezone.

Mogu li prenjeti Igraći Svjetovi na prijateljev račun?
Vi nemožete prenjeti Igraći Svjetovi između bilo koja dva korisnička računa. Međutim, ukoliko želite kupiti proizvod putem Nadogradnje za svog prijatelja onda to možete učiniti korištenjem Poklon mogućnosti.

Mogu li prenjeti klub na korisnički račun prijatelja?
Ne možete prenositi klubove između bilo koja dva korisnička računa.

Kako da vodim svoj najdraži klub?
Ako ne možete naći svoj najdraži klub molimo vas da vodite neki drugi klub a zatim ponovno provjerite jer se Igraći Svjetovi stvaraju nasumično svaki dan. Alternativno možete otići na Nadogradnje i kupiti svoj vlasitit Igraći svijet i pri stvaranju možete prvi birati klub u njemu!

Možete li mi rezervirati klub?
Ne možemo rezervirati bilo koji klub za bilo koga od naših članova. Mnogobrojni Igraći Svjetovi se stvaraju tijekom dana u nasumičnom vremenu a i vi također imate opciju da kupite Standardni igraći svijet preko Nadogradnje.