2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Transferi


Kako ja mogu pregovarati za igraca
ako ti kupujes ili prodajes igraca ti mozes pregovarati za transfer dogovor umjesto da samo prihvatis ili odbijes transfer ponudu .ti mozes isto tako pristupiti profilu igraca i kliknuti na transfer pozajmicu ponude tab i prije nego kliknes na pregovoriti mozes poslati drugom menadzeru privatnu poruku

Da li cu biti u mogucnosti da napravim transfere sa klubovima nakon sto postanu bez menadzera
klubovi bez menadzera postaju zasticeni koliko njihov sef zeli da bi sprjecili bilo koji transfer sa klubom za taj period vremena dok su u prelaznom razdoblju

Mogu li i dalje vršiti transfere ako imam 21 igrača?
Morate imati najmanje 21 igrača cijelo vrijeme, prema tome ako imate 21 igrača, možete kupiti igrača za novac ili zamjeniti igrača u transferu te ćete te tako zadržati veličinu ekipe ili je povećati.

Koliko dugo treba da se Prijelaz završi?
Prijelazi mogu trajati do 24 sata da se završe nakon što su prihvačene.

Zašto je moj transfer propao?
Transfer može propasti radi smjene menadžera ili ako bi to dovelo jedan od klubova da padne ispod minimalnog broja igrača koje je dozvoljeno imati u momčadi.

Mogu li kupovati igrače ako mi je bilanca u minusu?
Ne možete kupovati ili mjenjati igrače ako klub nema novca.

Zašto je Predsjednik blokirao moj transfer?
Predsjednik svoje odluke o transferu temelji na brojnim faktorima koji zadovoljavaju interese klubova uključenih u transfer. Predsjednik djeluje kao arbitar kako bi dogovor bio pošten i ravnopravan. Većinu dogovora odobrava Predsjednik.

Zašto je SMFA blokirao moj transfer?
SMFA može blokirati i učinit će to svaki put kada se transfer čini neuobičajenim i/ili sumnjivim. Međutim, to ne znaći da vas SMFA optužuje za varanje nego se na taj način osigurava fair-play u Igraćem svijetu.

Zašto je SMFA poništio moj transfer?
SMFA možeponištiti i učinit će to svaki put kada se transfer čini neuobičajenim i/ili sumnjivim. Međutim, to ne znaći da vas SMFA optužuje za varanje nego se na taj način osigurava fair-play u Igraćem svijetu.

zasto je igrac kog sam kupio vezan
i igrac postaje cup -vezanzavisi od takmicenja i tipa od Game Worlkojem ti participiras .ovo sprjecava da jaki tim ne dobija nesportsku prednost tako sto ce potpisati talentovane igrace iz klubova koje mogu izgubiti van u prijevremenim rundama , u nastojanju da se povisi njihova cup sansa

Why does my player have a transfer ban?
Once a player moves club on a transfer they receive a 20 Turn transfer ban for managed or unmanaged clubs within your Igraći svijet,or a 2 turn transfer ban for transfer to an external club. This means that the player cannot be sold on again for 20 game Turns (20 league games) which is equivalent to 10 real life weeks or 2 game Turns (2 league games), equivalent of 1 real life week for transfers to external clubs. The club cannot receive any offers for the player and the player cannot be placed on the transfer list.

Šta će se dogoditi s transferom nakon što se igraču promijeni rejting?
Ukoliko kupujete ili prodajete igrača na dan promjenje rejtinga,onda dogovor može propasti zbog promjene vrijednosti nakon što igrač promjenit rejting.

Transfer je prekinut zato sto igrač odbija da potpiše za moj klub?
Igrač moze odbiti da potpiše za va,ako je njegov raiting znatno veći od srednjeg raitinga vašeg tima.