2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Lista želja


Lista želja se primarno koristi za praćenje svih igrača za koje ste zainteresirani da ih kupite sada ili u budućnosti kada budete imali potrebna sredstva da poduzmete transfer (pogledaj transfere). Međutim, ponekad će te jednostavno htjeti samo pratiti igrača koji vam je privukao pažnju i želite vidjeti kako će napredovati.

Kada dajete ponudu za igrača on će automatski biti dodan na vašu listu želja ili ga možete sami dodati bez davanja službene ponude ulaskom na igračev profil i klikom na 'uži izbor igrača', a zatim klikom na 'dodaj na listu želja'. Svaka vijest povezana s igračem će biti prikazana na porukama kluba.

Kao i dodavanje igrača na vašu listu želja, Zlatni menadžeri također imaju opciju da ih dodaju na njihov Zlatni uži izbor.

Postoje dva načina da uklonite igrača s vaše liste želja. Prvi, možete ući na vašu listu želja i kliknuti na jedan ili više kućica ispod 'ukloni' prije nego klinite na tipku 'ukloni'. Drugi, ulaskom na igračev profil, pa zatim klikom na 'uži izbor igrača' i onda klikom na 'ukloni s liste želja'.

Svi igrači na vašoj listi želja su prikazani kronološkim redom kada su dodani. Međutim, kako bi vam pomogli da lakše upravljate igračima za koje ste zainteresirani, možete filtrirat prikaz klikom na jedan od filtera. Npr. ako kliknete na 'Ocj' igrači na vašoj listi želja će biti prikazani od najniže prema najvećoj ocjeni i ako kliknete opet okrenuti će poredak.