2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Juniori


Mladi sastav ili momčad je nogometni pojam, koji se odnosi na pojedine momčadi koje investiraju u program mladih, koje razvijaju i njeguju mlade (obično lokalne) talente, s namjerom korištenja njih u prvoj momčadi ukoliko se dovoljno dokažu,i da popune kadar u momčadi s malim budžetom. Nogometni klubovi snose odgovornost za razvoj njihovih igrača za budučnost. Neki mladi sistemi se nazivaju i nogometne akademije.

U Soccer Manager primarni cilj upotrebe juniorskog tima je da vam pomogne pri boljoj organizaciji vaše momčadi. Neće biti nikakvih specifičnih utakmica za vašu juniorsku ekipu da odigraju. Alternativno, možete odigrati utakmicu potpuno s juniorskom momčadi tako da ih odaberete s vaše taktičke stranice.

Igrači stari 21 godinu ili ispod mogu biti prebačeni u vašu juniorsku momčad. Da bi to učinili morate ući u njihov profil igrača, odabrati status u momčadi, zatim juniorsku momčad i onda klinuti na potvrdi status u momčadi. Isto tako da bi promovirali igrača iz juniorske momčadi u prvu momčad morate ponoviti zadnju proceduru ali ovaj put odabrati prvu momčad.

Igrači se mogu učestalo premještati iz jedne u drugu momčad tijekom sezone. Međutim, na kraju sezone bilo koji igrač koji zbog svojih godina više ne pripada u juniorsku momčad automatski će biti prebačen u prvu momčad.