2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Privatne poruke


Možete slati i primati poruke između vaših prijatelja i drugih menadžera koristeći uslugu Soccer Manager Privatna poruka. To znači da ćete moći raspravljati o strategijama s vašim prijateljima, pregovarati oko transfera sa drugim menadžerima i slično a da nikad ne napustite stranicu.

You can send another manager a Privatna poruka through either their Profil (which can be accessed by clicking on the manager's name) or through the Profil igrača of one of their player's and clicking on Kontaktirajte menadžera. Once you are within the message template type your message and then click Send.

Poruka koju ste poslali će završiti u spremniku drugog menadžera i oni će biti obaviješteni da imaju novu Privatna poruka preko ikone omotnice u obavještajnoj traci. Isto tako, ako primite novu poruku ona će također biti prikazana uz vaše ikone omotnice u Obavijestima.

To read a new message simply click on the envelope icon within the Notification bar and then select the Privatna poruka you wish to read. If you want to respond then simply enter your reply within the message box prior to clicking Reply.

If you want to delete a Privatna poruka then you must click on the Delete button next to the message within your Inbox that you wish to delete.

Tu je i mogućnost da se blokira menadžera da vam šalje poruke. Da bi blokirali menadžera da vam šalje prouke potrebno je da kliknete na link Blokiraj. Ako želite nekoga odblokirati i dopustiti im da vam opet šalju poruke onda otiđite na vašu Lista blokiranih i kliknite na link odblokiraj pored njihova imena.

Ako primite bilo koju Privatna poruka za koju smatrate da krši Pravila ponašanja onda vam savjetujemo da ju prijavite i blokirate tu osobu da vam i dalje ne šalje Privatne poruke. Da bi ste prijavili poruku potrebno je da kliknete na link Prijavi uvredljivu privatnu poruku.