2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Izvješća menadžera i skauta


U vašoj ulozi kao menadžer neizbježno ćete dovoditi nove igrače jer želite ostvariti uspjeh u Soccer Manager. Zbog toga možete koristite oba, menađer i skaut izvještaje kako bi vam pomogli u održavanju i izgradnji jake momčadi od igrača.

Unutar vaše momčadi (preko kartice Izvješća) možete zatražiti Menađerski Izvještaj od vašeg Pomočnog Menađera i on će onda sastaviti popis preporuka o tome za koje igrače vjeruje da se trebaju zadržati a koje treba prodati.

Alternativno, možete zatražiti Izvješće Menadžera od vašeg Pomoćnika Menađera za pojedinog igrača (preko njegova Profila Igrača) i dobit ćete izvješće koje se odnosi na njihove važnosti unutar momčadi, kao i nekoliko njihovih ključnih točaka.

Ako želite izvješće o igraču koji je u vlasništvu drugog kluba, onda možete zatražiti izvještaj skauta (putem njihovog Profila igrača i primit ćete izvještaj koji se odnosi na to da li su vrijedni dovođenja kao i nekoliko ključnih točaka o tome kako bi se mogli uklopiti u vašu momčad.

Vi također možete koristiti Skaut Pretraživanje ,potražite i nađite nove igrače ali možda odmah nećete saznati hoće li oni pojačati vašu momčad. Postoji nekoliko opcija koje možete odabrati kako biste suzili svoju pretragu, pretraga po Poziciji ,i također igrač za bilo koju startnu liniju vaše ,momčadi ili mladog tima.Kao rezultat pretrage na zaslonu će se prikazati popis igrača baziran na temelju vaših kriterija pretrage zajedno sa izvještajem koji se odnosi na to da li su vrijedni da potpišu za vaš klub i da li su pogodni za vaš klub.