2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Sezonska stanka


Pauza sezone u Igraći Svjetovi se odnosi na perid tijekom sezone u kojem neki klubovi mogu iskusiti kratki predah od ligaških utakmica.

Tijekom pauze Predsjednik kluba će ugovoriti prijateljske protiv drugih klubova koji su aktivni u Igraći svijet i koji su također u kratkoj pauzi od ligaških utakmica. Sve prijateljske koje su dogovorene ne mogu se otkazati i biti će prikazane u rasporedu kluba.

Ove prijateljske su dogovorene na dane i vrijeme u kojem klub inače igra svoje ligaške utakmice. Npr. u Standardni igraći svjetovi u 20:00 Vrijeme igre subotom i srijedom.

Ako je vaš Predsjednik ugovorio bilo koju prijateljsku onda možete iskoristiti tu utakmicu da isprobate nove taktike ili čak dati priliku manje bitnim igračima u momčadi. U tim utakmicama suspendirani igrači mogu igrati, kondicija igrača se ne smanjuje, igrači se ne mogu ozljediti, žuti i crveni kartoni se ne bilježe i igrač će započeti utakmicu s trenutačnom kondicijom.

Imajte na umu da tijekom pauze u sezoni određeni timovi u Igraći svijet će i dalje imati službene utakmice radi igranja u diviziji koja ima više klubova nego druga divizija. Npr. ako u Game Word divizija 1 ima 20 klubova a divizija 2 ima 24 kluba, onda klubovi u diviziji 2 neće iskusiti pauzu jer imaju više ligaških utakmica tijekom sezone.