2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Prilagođeni igraći svijet Admin menadžera


Nakon stvaranja vašeg Prilagođeni igraći svijet možete pogledati menadžere u vašem Igraći svijet kao i prihvatiti ili odbiti nove menadžere tako da odete na Moji igraći svjetovi i kliknete na Game World Admin.

Možete također ponuditi klubove menadžerima na vašoj listi prijatelja tako da kliknete na njihovo ime te onda na Ponudi.

Ako trebate kontaktirati sve menadžere u svom Prilagođeni igraći svijet, npr. da ih informirate o promjenama posebnih pravila, onda možete poslati grupnu poruku. Kako biste je poslali jednostavno kliknite Send Global Message To Game World i onda unesite tekst gdje je predviđeno, te kliknite Pošalji.

U roku od Igraći svijet Admin nema objekt za uklanjanje menadžer iz Prilagođeni igraći svijet. To je zato menadžer će biti uklonjeni iz Igraći svijet ako su razbili Uvjeti korištenja i u ovim okolnostima to bi bio SMFA.

Imajte na umu da mi nećemo tolerirati bilo koji oblik ucjene ili nasilja bilo kojeg voditelja unutar SM zajednice, bilo u odnosu na transfere, zamjene klubova i slično. Svaki voditelj za kojeg utvrdimo da ucjenjuje ili vrši nasilje prema članovima biti će izbrisan sa stranice odmah i bez žalbe zbog kršenja Uvijeta korištenja.