2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Predsezona


Predsezona Igraći Svjetovi se odnosi na razdoblje između kraja sezone i početka nove sezone a također je i vrijeme kada se odigrava SMFA World Cup.

Predsezonu mogu koristiti klubovi koji su promovirani ili izbačeni (ili zapravo bilo koji tim) za pomoć ocijene njihove trenutačne pozicije prije početka nove sezone.

Jednom kada se zadnja utakmica odigra u Game World, svaki klub će primiti novčanu nagradu ovisno o njihovim finalnim pozicijama u ligi.

Raspored utakmica za novu sezonu je objavljen 11 dana nakon zadnje odigrane ligaške utakmice unutar Igraći svijet i 5 dana nakon utakmica otvaranja nove sezone će biti odigrana (making the preseason 16 days).

Tijekom ovog perioda određeni timovi će i dalje imati službene utakmice, npr. ako su došli do finala kupa ili su završili u doigravanju za promociju.

Kakogod, neće svaka ekipa imati službenu utakmicu tokom predsezone. Zbog ovoga njihov će Predsjednik dogovoriti maksimalno četiri prijateljske protiv ostalih klubova aktivnih u Igraći svijet. Sve prijateljske koje su dogovorene ne mogu se otkazati i bit će prikazane u klupskomrasporedu.

Predsezonske prijateljske utakmice su dogovorene za dane i vremena u kojima klub normalno igra ligaške utakmice. Na primjer ako Standardni igraći svjetovi počinje u 20:00 Vrijeme Utakmice subotom i srijedom tada će i prijateljske biti u tim terminima.

Ukoliko Vaš predsjednik organizira prijateljske utakmice, Vi možete iskoristiti te utakmice za isprobavanje novih taktika ili pak dati priliku igračima iz drugog plana. U tim prijateljskim utakmicama suspendirani igrači mogu igrati,kondicija igrača se ne uzmia u obzir, te se ne mogu ozlijediti,žuti i crveni kartoni se ne zapisuju i igrači će krenuti u utakmicu s aktualnom kondicijom.