2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Iniciranje transfera


Postoji nekoliko načina na koji možete kupiti igrača. To može biti izravno tako što kliknete na momčad ili igračevo ime bilo gdje u igri koristeći opciju traženja search određenog kluba ili igrača. Sve što morate napraviti je upisati dio prezimena igrača ili dio imena kluba za kojeg on trenutno nastupa.

Možete pogledati transfer-listu kako biste saznali koji igrači su postavljeni na transfer-listu, bilo od strane menadžera bilo od strane predsjednika (ako su poslali zahtjev za transfer) i koja im je trenutna tražena cijena.

Igrači na transfer listi su često igrači koji više nisu potrebni svom klubu, dakle njih će biti jednostavnije dovesti nego one za koje ste poslali ponudu direktno klubu. Ako nemate potrebne novce tada možete pogledati ako ima dostupnih slobodnih igrača.

Ukoliko pronađete igrača kojega biste željeli kupiti morati ćete poslati ponudu za njega.Međutim, ne možete sprovesti transfer ako je vaša klupska bilanca negativna. Ako je igrač na transfer listi imati će zatraženu cijenu,koja vam može koristiti kao smjernica,inače možete koristiti Predsjednikovu procjenu.

In order to make an offer, click on the players name to access his Player Profile and then on Make Transfer Bid. You will then be asked to enter your offer by filling in the available boxes before you click on Propose Offer. The first box is the amount in millions and the second box is the amount in thousands.

Prije nego potvrdite ponudu za transfer igračev predsjednik će vas informirati o minimalnoj ponudi koju će prihvatiti a i igrač će vas informirati o plaći koju očekuje od vas. Međutim, njegov agent i vaš predsjednik će pregovarati oko točnoga iznosa. Vaš će vas predsjednik informirati o maksimalnoj ponudi koju su voljni platiti.

Možete također napraviti skrivenu ponudu biranjem Sakrij Iznos Ponude. Skrivena ponuda znači da samo vi i druga strana znate iznos transfera i da će on biti skirven od trećih strana. Ipak, klub koji prodaje ima opciju otkrivanja iznosa ako žele obavijestiti ostale klubove o iznosu transfera.

Treba upamtiti da je minimalni dozvoljeni broj igrača u upravljanim i neupravljanim klubovima redom 21 i 20, te može biti sadržan od igrača prve momčadi i mladih igrača, uključujući minimalno 2 vratara. Ne računaju se igrači koji su stigli na posudbu, kao ni igrači koji su otišli na posudbu.

Pravilo koje uključuje minimalno potreban broj igrača se odnosi samo na klubove unutar Igraći svijet koji mogu biti upravljani a vanjski klubovi su izuzeti od toga osim onih koji sudjeluju u SMFA natjecanjima.

Ako se vanjski klub natječe u SMFA natjecanju ne možete kupiti njihovog posljednjeg golmana ili bilo kojeg igrača ako će im to dovesti momčad ispod 18 igrača. Međutim, možete ponuditi igrača kao dio transfera ako to održava momčad na istom broju.

Please note that if you cannot conduct a transfer in one go then we advise against attempting multiple transfers due to the other manager possibly reneging on the other transfer(s) or intervention by the SMFA.