2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

međunarodna ostavka


Možda dođe vrijeme kada se zasitite trenutnog posla u reprezenraciji (iz bilo kojeg razloga) i želite se povući kao menadžer te ekipe.

U tom slučaju potrebno je kliknuti na odustani/povuci u Poč. stranica a zatim da bi ste dali ostavku odaberite međunarodnu zemlju koja je u pitanju prije nego unesete vašu Soccer Manager lozinku za prijavu da potvrdite svoju odluku.

Ukoliko Vam je prikazana poruka "Pogrešno unesena šifra", možda ste unijeli Vašu postojeći šifru pogrešno. Molimo Vas provjerite da li ste svoju postojeću šifru unijeli pravilno (tj. provjerite da li vam je uključen Caps Lock)

Ako i dalje imate problema s vašom lozinkom možete upotrijebiti Podsjetnika za zaboravljene lozinke http://www.soccermanager.com/login.php?action=forgottenpassword da vam mailom pošalje vaše detalje za prijavu s lozinkom.

Kada unesete lozinku i potvrdite vašu odluku napustit ce te mjesto trenera ove države i nacionalni savez će ponuditi slobodno mjesto drugome treneru unutar Igraći svijet (see Job Offers).

Izgubit ćete sve svoje akumuliraneManager Points (međutim, oni će i dalje biti prikazana unutarProfile u odgovarajućim međunarodnim zemljama u kojima ste ih skupljali.