2,517,340 SM Krediti
Nadogradnje

Pomoć

savjeti

Klub Al


Nevođeni i eksterni klubovi su aktivni na transfer market, praveći transfere i između sebe i sa igračima menadžerima u Igraći svijet.

Transferi između klubova bez menadžera ili vanjskih klubova se događa odmah jer ne postoji ljudski menadžer i zabrana transfera se postavlja na samo dva tjedna.

Klubovi bez menadžera i vanjski klubovi će nuditi samo za dostupne igrače. To znači ako igrač ima u svome transfer statusu postavljeno nedostupan za transfer ili nedostupan onda ponude neće biti učinjene.

Također ako igrač ima postavljeno odredite minimalnu naknadu onda klubovi neće nuditi ispod toga ili možda neće uopće dati ponudu.

Klubovi bez menadžera i vanjski klubovi će također staviti ponude za igrače postavljene da transfer listu. Međutim, vrijeme potrebno da primite tu ponudu može varirati od nekoliko dana do nekoliko tjedana.

Klubovi bez menadžera i vansjki klubovi će također pokušati potpisati igrače koji igraju za njih u stvarnome životu i pokušati će rekonstruirati svoju momčad (što zapravo znači da klub bez menadžera postaje više zanimljiv menadžerima).